Приготовление кеты в духовке: Запечённая кета с помидорами, пошаговый рецепт с фото

Pehea e kuke ai i ka salemona chum i ka ʻoma a me ka palupalu — Nā pāʻina hoʻomākaukau

Hiki iā ʻoe ke kuke i ka лосось chum i loko o kahi ʻono momona a palupalu hoʻi ma nā ʻano he nui: i ʻono momona a palupalu hoʻi ma nā ʻano he nui, я ка пулима, я кау вай поно’и ме ка меа лиили’и о на меа ала, ме на меа кану, ме на ‘ōмато ма лало о ка «шапка» о ка ти, а пела аку. Оки Оки.

ʻO кета i hoʻomoʻa ia i ka umu ma ka home ke ala maikaʻi loa e mālama ai i ka ʻono kūlohelohe a me nā meaʻai o ka iʻa. ʻAʻole e lawe ka manawa kuke i ka manawa nui, a ʻo ka haʻahaʻa o ka momona e hōʻeha ʻole i ke kiʻi.

ʻO ka nui o ka ʻike калории o ka лосось кета и hoʻomoʻa ʻia и ka umu

ʻO ka nui o ka ʻike калории o ka лосось кета и hoʻomoʻaʻia ʻo 150-170 килокалорий. ʻAʻohe iʻa momona o ka iʻa (ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 6 г / 100 г), akā hiki ke hoʻonui ʻia ka waiwai o ka ikehu ma o ka hoʻohana ʻia ʻana o nā mea momona momona, ka mayonnae a me ka tī.

ʻOkoʻa, e hoʻohana i ka wai kinikini o ka wai лимонона хоу, ka paʻakai a me ka pepa ʻeleʻele honua.

I mea e hōʻemi ai i ka nui o ka ike calorie o ka aina awakea, koi ʻia e lawelawe i nā лосось кета i hoʻomoʻa ia me nā mea kanu a me nā mea kanu hou. Хаави ка майонез а ме ка вайава кава и ка сочность поно, также известная как ме ка папаай, палена палена лоа ‘иа ка лакоу хо’охана (папа ‘иа лоа).

Меаонооно кахико

О кахи меаай маалахи но ка хоомоана ана ме ка маринад май кахи палена ики о на меа хана. Ke hoʻomākaukau wikiwiki nei a maʻalahi hoʻi.

  • кета (hoʻopiha) 400 г
  • вай леми 3 ст. л.
  • олива айла 3 ст. л.
  • nā mea kanu hou no ka hoʻonaninani
  • ka paʻakai, ka pepa e ʻono

Калепона: 111 ккал

Белки: 16,9 г

г

Мама:

20002 Kāpikaʻa: 1,3 г

  • Holoi wau i nā mea kanu hou. Hoʻohana wau i kekahi mau puʻupuʻu o ka pāhiri a me ka укроп. `Окиоки майкаи. Hoʻokomo wau iā ia i kahi ki’aha ‘oko’a.

  • Хо’опили вау и ка вай лимон. Kau wau i 2 puna nui o ka aila ʻoliva. ʻO ka paʻakai a me ka pepa e ʻono. Hoʻohui wau i nā mea hoʻohui, e kiʻi ana i kahi hui like, mānoanoa iki i ke kūlike ʻole ma muli o nā greens.

  • Hoʻopili wau i nā ʻoki chum mai nā aoʻao apau. Waiho wau ma ka papa ʻaina no 10 mau minuke.

  • Хули вау и ка уму. Hoʻonohonoho wau i ka mahana i nā 180 kekelē. Ма надежда о ка хо’омехана ана, хо’окомо вау и ка иа иа и локо о ка уму. `O ka manawa kuke he 10-15 mau minuke.


Lawe wau iā ia mai ka umu mai. Кау вау иа лакоу ма луна о на па. E hoʻonani me nā mea kanu hou a me nā долька лимона. E lawelawe me kahi kīʻaha aoʻao (maseta uala a i ole laiki i hoʻolapalapa ia me nā mea kanu). Кеу ка ‘оно!

`О ка лосось момона а палупалу хо`и ка пепа кини

Hoʻohana ka mea’ai i ka nui o nā mea kanu. Кета Hoʻomaʻa ʻia ʻo.

Nā Pono:

  • ao Chum Salmon (ʻala Make (Chill Carsass) — 1 ʻApana,
  • Kāloti — 1 apan 70 g,
  • Mayonnaise e ʻono
  • ʻO ka pepaʻeleʻele honua, ka paʻakai e ʻono.

Pehea e kuke ai:

  1. Hoʻomaʻemaʻe wau a holoi i ka salmon chum ma lalo o ka wai e holo ana. Wehe wau i nā iwi a me kahi kualapa
  2. Ho’opili wau iā ia ma waho me ka hui ‘ana o ka pepa ‘ele’ele a me ka pa’akai, kau ma luna o ka pā a kau i kekahi mau ‘apana o ka bata i loko o ka i’a (waiho wau i kahi ‘ē a’e no a’e no palai ʻana i ka lauʻai. Waiho wau i ka i’a ma ka pā no 1.5 mau hola e pulu.
  3. Naʻu a me nā mea kanu Peel. i nā kāloti a me nā aniani. Hoʻomaʻa wau i ka hui ‘ana o nā mea kanu i loko o ka waiūpata,pale aku iā ia mai ka puhi ‘ana a me ka hoʻowali ʻana i ka manawa. Hoʻohui wau i nā hua manu a kālua i кахи па окоа
  4. Хоокомо вау и ка уму ма ка предварительный нагрев. Махана хоомоа — 180 кекелей.
  5. Hoʻokomo wau i ka hoʻopiha i loko o ka chum a wahī ia ia i loko o ka pepa kini. Hoʻolahalaha wau iā ia ma ka pepa Bakena i hoʻomākaukau mua ʻia.
  6. Хоокомо вау и ка уму. Ка манава куке — а’оле и ой аку ма муа о 80-90 мау минуке (каука’и ‘иа и ка нуи о на и’а).
  7. И ка хопена о ке куке ана, вехе вау и ка пепа кини. `Ай вау и ка луна ме ка майонез. Hoʻouna wau iā ia i ka umu no elua a ʻekolu mau minuke paha.

Mākaukau ʻo лосось кета ме ка майонез i hoʻopiha ʻia me nā mea kanu me ka ai. `Ай и коу олакино!

ʻO Juicy chum steak i ka umu

Nā Pono:

  • Chum steak — 3 mau ʻāpana,
  • ʻO Tomato — 1 ʻāpana,
  • Keiki — 50 g
  • ʻO kaʻaila mea kanu — 2 puna nui ,
  • Маки соя — 2 пунетепо
  • Паакаи — 8 г
  • Охи базилик и мека укроп — 2 пуна нуи.

Хоомакаукау:

  1. Hoʻohui wau i ka soy soja i kahi pola ʻokoʻa, e hoʻomoʻi i nā mea kanu ʻoki a me ka paʻakai. Хуэй поно.
  2. Hoʻopili wau i nā steak chum i hoʻomākaukau ʻia me ka marinade ma na aoʻao ʻelua. Hoʻololi i kahi pā pālahalaha no 10-15 mau minuke.
  3. ʻO kaʻu mau tumato a ʻokiʻoki iā lakou i mau ʻapana lahilahi. Kāleka ʻia ʻo Cheese (makemake wau i kahi huahana paʻakikī) me kahi hapa nui.
  4. Hana wau i nā «moku» maikaʻi a nani hoʻi mai ka pepa ʻai.
  5. Hoʻolahalaha wau i ka iʻa kohi. Loaʻa i kēlā me kēia steak kāna moku ponoʻī.
  6. Hoʻolahalaha wau he 2-3 mau ʻōmole lahilahi o ka tumato ma luna. Лайла хана вау и «папале» о ка ти. Куйвау и ка пепа и луна.
  7. Hoʻopau i ka umu i nā kekelē 170. Hoʻouna wau i ka iʻa e kuke no 20 mau minuke. 3-4 мау минуке ма муа о ка хопена о ка куке ана, вехе вау и ка пепа, аэ и ка ти е пала.

Hoʻomākaukau wikiō

E lawelawe pololei i nā «moku», e hoʻonaninani ana me kahi kalena Lemon a me kahi lālā o nā mea kanu hou.

HOOMOʻA MAKOU I KA SALMON CHUM ME KAʻUALA

Nā Pono:

  • ʻ SALMON Chum Hou — 1 кг,
  • a kaʻuala — 2 Kg,
  • Onion OnionOn -3 -3 -MeaI — 3 -Meai -3 -Meai. ʻāpana,
  • ʻO kaʻaila mea kanu — 120 мл,
  • Майонез — 180 г,
  • ʻO ka paʻakai, ka pepa ʻeleʻele — e ʻono.

Hoʻomākaukau:

  1. Ke hoʻomākaukau nei i ka лосось кума но ка hoʻomoʻa ana. Hoʻomaʻemaʻe au i nā unahi, hemo i nā peʻa a me ke poʻo. Потрошение вехе ана и на иви. Филе Loaʻa iaʻu nā ʻāpana.
  2. ʻO kaʻu mea ai. Hoʻopili wau i nā kāloti me kahi manoanoa. Ua ʻokiʻoki wau i ka akaʻaka i mau apo hapalua.
  3. ʻOkiʻoki wau i kaʻuala i nā āpana lahilahi. Кау вау иа ма луна о ка па. Hoʻohui wau me ka aila mea kanu.
  4. Hoʻohui wau i kahi aila mea kanu keu i ka pepa Bakena. Hoʻokomo wau i nā pōʻai uala i 1 papa. Кау вау и кахи иа ма луна.
  5. ʻO ka paʻakai, e ninini i ka pepa lepo ʻeleʻele. Hōʻaʻahu wau me ka майонез.
  6. Hoʻomaʻamaʻa муа вау и ка уму. Hoʻonohonoho вау я ка палена махана махана куке я 200 kekelē. Hoʻomoʻa wau ia no 40 mau minuke.

Lawe wau iā ia mai ka umu mai. E hoʻonani i ka luna me nā mea kanu hou i ʻoki maikaʻi ia a lawelawe. Кеу ка ‘оно!

Pehea e Ho’omoʻa ai i ka лосось, чам голотооко,

Nā pono:

  • Chum Salmon — 1 apana o ka liʻiliʻi waena,
  • Kulou -1. 1002 a a kaili’i waena. хуа моа — 1 апана,
  • Паа паакики — 100 г,
  • Пата — 70 г,
  • Перец — 1 апана,
  • Рис no nā mea hoʻonani — 400 г.
  • ʻO ka paʻakai, ka pepa lepo — e ʻono ai.

Hoʻomākaukau:

  1. No ke kuke ana, lawe au i kahi kupapaʻu iʻa i ʻono. Hoʻomaʻemaʻe a holoi maikaʻi wau ma lalo o ka wai e holo ana i nā manawa he nui. Hana wau i kahi ʻokiʻoki ma ka laina o ka ʻōpū, hemo i nā iwi a me ka lapalapa.
  2. И локо о ка иа, кау вау и ка вайупала, оки муа и мау апана.
  3. Hoʻopili wau i ke kupapaʻu me ka hui o ka paʻakai a me ka pepa kaʻi. Ho’ololi i kahi kī’aha nui ‘oko’a a waiho e mar mar no nā hola 1.5-2.
  4. Ke hoʻomākaukau nei wau i ka hoʻopiha.
  5. Hoʻomoʻa wau i nā hua manu, ʻili kuʻu ʻia. ʻO kaʻu mau kāloti a me nā aka, ʻili. Ho’oma’u wau i nā kāloti a ‘oki’oki loa i ka ‘aka. Hoʻouna wau iā lākou e kālua ʻia i loko o ka pā разогрел меня ka aila mea kanu.
  6. Hoʻohui wau i ka palaʻai me ka hua moa i moa ʻia i loko o ka pā. Hoʻokomo wau i ka iʻa i loko.
  7. Хули вау и ка уму. Хахана вау и на кекеле 180-190. Hoʻopili wau i ka лосось кеты i loko o ka pepa mea’ai, kau ʻia ma luna o ka pepa Bakena a hoʻouna aku i ka umu hoʻomehana mua ʻia.
  8. Hoʻomoʻa wau no 35-50 mau minuke. Айа ка манава куке маоли и ка нуи о ка иа. И ка пае хоуп лоа, хэхэ вау и ка пепа кини. Hoʻopili wau i ka майонез ma luna o ka iʻa a hoʻihoʻi iā ia i ka umu.
  9. Hoʻomoʻa wau i ka laiki no kahi ipu ʻaoʻao. Ke lawelawe nei, hui pū me ka pepa bele ‘oki’oki. Pākuʻi wau i ka kanana kēpau e ʻono.
  10. Ке палауну ка иа, нинини и ка вай лимона ма луна кахико ме на меа кану. Kau wau iā lākou ma nā pā a hoʻohui i ka ipu ʻaoʻao.

Inā he hana Grill kā ka umu, e hoʻohuli ia ma ka Hopena o ka hoʻomoʻa ana.

Pehea e Kuke ai i ka chum i ka lima

nā pono:

  • Iʻa — 1 apan ка паакаи, ка пепа элеле хонуа — э оно
  • На меа кану хоу — 5 мау лала.

Hoʻomākaukau:

  1. Ke hoʻomākaukau nei i ka лосось кума но ка хана бакена. Hoʻolilo wau i ka iʻa paʻa i ka pahu hau, a laila i ka papa ʻaina no ka размораживание лохи.
  2. Wehe wau i nā ʻapana o waho nui, ʻoki pono a wehe i nā aoʻao loko. ʻOkiʻoki i mau ʻāpana.
  3. Hoʻololi wau i nā ʻoki chum i kahi pahu nui. E kāpīpī me ka pepa lepo a me ka pa’akai ma luna.
  4. Holoi wau i nā lālā o зелень. ʻOhi maika’i a ninini i loko o kahi pā i ka i’a.
  5. Waiho wau i nā āpana лосось кета уэйл нет нет 15-20 mau minuke i mea e māʻona ai lakou me nā onaona o nā mea kanu a me nā mea ala maikaʻi.
  6. О кау лимон, окиоки и ка хапалуа а окиоки и мау апана лахилахи.
  7. Хоокомо вау и ка иа я пулу и локо о ка лима лима калуа. Лайла кау вау и на леми лимон. Hoʻohui wau i kahi aila mea kanu.
  8. E hoʻopaʻa pono wau i ka lima me kahi pae i ‘ole pilikia me ka pa’a.
  9. Хули вау и ка уму. Hoʻomehana wau i kahi mahana или 180 kekelē.
  10. Хоокомо вау и кахи лима ме ка чум, на меа ала ме ка лимон и локо о ка уму хо’омехана муа. Hoʻomaʻa wau no 25-35 mau minuke.

Lawe wau iā ia mai loko mai o ka lima lima kuke. Кау вау и на апана и на па. E lawelawe me nā mea kanu hou. Ма луна вау э хо’охуи и кахи апана о ка лимона хоу а ме кахи лала о на меа кану.

Hoʻomoʻa i ka лосось кета me ka broccoli a me nā mea kanu

ʻO ka papa hana maʻamau ʻole no ka hoʻomoʻa ana i ka iʻa ʻulaʻula me nā mea kanu he nui. `Оно лоа ка момона а ме ка момона или кета, лосось и розовый аиа паха. E hoʻāʻo pono e kuke.

Nā Pono:

  • Чум лосось (Hoʻopiha) — 300 г,
  • Hoʻohui Huaʻai Mekiko — 300 г,
  • Kāyse Broccoli — 200 G,
  • Basil Maloʻ -2 chpen0023
  • Пата — 30 г.

Hoʻomākaukau:

  1. Hoʻolahalaha wau i ka филе кеты ma ka pepa kini. E pīpī i luna me ka helu i hōʻike ʻia o ka basil maloʻo.
  2. Hoʻokomo wau i ka broccoli a me kahi huikau mea kanu Mekiko, me nā pīni ʻōmaʻomaʻo, kāloti, kulina a me nā mea hana ʻē aʻe. Hoʻohui wau i ka nui o ka paʻakai i koi ʻia.
  3. E hoʻopili mālie i ka pepa i ka pōʻai e pale i ka hāʻule o nā mea hoʻohui. И ка ваэна (хамама) апана вау э кау и ка бата, оки муа и на апана хе нуи.
  4. Hoʻouna wau i ka pā e kuke i ka umu i hoʻomehana mua ia i 180 kekelē. Ma kahi o 15 mau minuke a oi paha.

Lawe wau i ka iʻa me ka mea kanu i kāwili ia mai ka umu mai. Kau wau ia ma luna o ka pā a lawelawe wela. Кеу ка ‘оно!

ao Cum Cutlets I ka Umu

Nā Pono:

  • HOOOPIHA IʻA — 300 г,
  • WAIU — 100 G
  • Луковина — Бат -4022.
  • .
  • .
  • . 70022.
  • . 70022.
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • . g
  • ʻO ka waiū momona — 2 пунетепо
  • ʻAila — no ka palai ʻana,
  • ʻO ka paʻakai, nā mea ʻono e ʻono ai.

Hoʻomākaukau:

E nānā i ke ʻano o nā котлеты ke hoʻomoʻa. `О ка манава куке маоли е пили ана и ка лакоу маноаноа ме ка нуи о ка нуи.

  1. Ninini wau i ka waiū i loko o kahi pola hohonu. Hoʻoma’u wau i nā ‘apana berena (‘oi aku ka maika’i e lawe i ke anilā a kūpalu ia) no kekahi mau minuke a palupalu. Кеуме нэй вау.
  2. Hoʻomaʻemaʻe nō hoʻi au i kaʻu kakaka. ʻOkiʻoki wau ia ia i ka hapalua.
  3. Hāʻalo wau i nā akaʻakai, ka palaoa maloʻo a me nā champ лосось кума ма o ka mikini ʻiʻo. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hana ana i ke kaʻina wili i mau manawa a i ʻole hoʻohana i ka blender me kahi hoʻopili kūikawā. Hoʻohui wau i ka paʻakai a me kaʻu mea ala punahele e ʻono.
  4. ʻOwili wau i nā pōpō maikaʻi a nani hoʻi mai ka ʻoki liʻiliʻi.
  5. Hoʻopau i ka umu i 200 kekelē. ʻOiai e hoʻomehana, hoʻomomona i ka pepa Bakena me kahi aila liʻiliʻi. Кулике (ма кахи мамао купоно май кела ме кейа ‘ē а’э) хо’омое вау и на котлеты и ке ‘ано о на попо. Hoʻomoʻa wau a hiki i ka manawa keʻokeʻo gula.
  6. E like me ka ‘alani ‘ula’ula o nā котлеты, e ninini i ka kirimi’awa ma luna a hoʻonui i ka waiū wili. E hoʻihoʻi ia ia i ka umu.
  7. Lawe wau iā ia ma Hope o ka hoʻokumu ia ʻana o kahi pā tī gula. E hana ana keia ma kahi или 7-10 mau minuke.
  8. E lawelawe i nā котлеты chum me nā mea kanu a me nā mea kanu hou. Kūpono nā ‘uala i hou ‘ia ma ke ‘ao’ao.

Hoʻomaʻa wikiō

ʻO Кета кахи хуахана протеин-kiʻekiʻe maikaʻi loa i loko o kahi nui o nā huaora. ʻO ka kuke ʻana i kēia iʻa o ka ʻohana salemona i ka umu kahihopena maikaʻi no kahi ʻaina ahiahi ʻahaʻaina. I ke kālua ʻana, hiki ia ʻoe ke hoʻohana i nā mea kanu a me nā mea ala. Akā ‘o ka mea nui ‘a’ole e ho’okahuli i ka i’a.

I mea e hō’alo ai i kēia hanana ‘olu’olu ‘ole, oi aku ka maika’i o ka ho’ohana ‘ana i ka lima lima lima a i ‘ole ka pepa ‘ai. Mai poina e wehe i ka lima (wehe i ka pepa) 3-5 mau minuke ma mua o kahopena o ka kuke ʻana i mea e pala ai ka iʻa. Laki maikaʻi i kāu hana кулинария!

Кета в духовке. Рецепт для масарапа на

Chum — это всего лишь один рецепт, который можно использовать в расчете. Аминокислоты махахалаганг, ат хайоп протина, эт битамина, эт цинка, эт силиния, ат поспорус. Рецепт приготовления лосося в духовке очень прост. Сия на хинди имеет большое значение, специально предназначенное для повседневного использования, при этом симулируя прозу, из того, что нам нравится, и приятно!

Kinakailangang ингредиенты:

  • филе исда — 1 кг;
  • клубни картофеля — 500 г;
  • малиит на сибуяс бомбиля — 2 мга ПК;.
  • sariwang mga kamatis — 2-3 мгa PC;.
  • Сыры махирап и ануманг мга ибат-ибанг — тунгкол са 200 г;
  • майонеза, асин, дамо баланой — тикман;
  • включает языки — для оплаты.

Inihahanda ang sda

Кета в духовке, рецепт очень простой, это очень простой и вкусный. Добавим, что это хинди вкусная еда с большим количеством этого филе. Kaya Kung самый лучший способ сделать это очень хорошо, и это может быть проблемой на хинди. Чтобы увеличить, это может быть связано с большим количеством, GAT, Alisin анг Hasang. Susunod, kailangan mo upang i-cut ang mga isda palikpik, buntot и ulo. Ngunit huwag sumugod upang ihagis ang mga ito out. Это очень важно, чтобы алисин все это в морозильной камере Hangga’t Mayroong был очень вкусным. Здесь вы найдете лосося, приготовленный из филе. Upang Gawin Ito, Hatiin ang Mga Isda, может быть маталим на kutsilyo са kahabaan gulugod и alisin ang balat. Ngayon mag-ingat, чтобы paghiwalayin ang karne mula sa tagaytay, и pagkatapos y tanggalin и ребро буто. Tanggalan нг Буто Handa! Это может быть только вырезка из муки среднего размера, растущая асин и очень быстро в течение нескольких минут.

Приготовление различных ингредиентов

Кета в духовке, рецепт, приготовленный по рецепту, приготовленному из блюд, приготовленных из хлопьев, только при приготовлении блюд. Картофельные клубни, бомбилья из клубней и каматисов, чтобы сделать их более толстыми и толстыми. Один единственный продукт, который можно получить и вырезать в своем доме. Помидоры kanais-nais sa giling manipis na semi-bilog. Hard Keso kailangang lagyan ng rehas. Зеленый базилик kailangang Hugasan, tuyo и tumaga.

Ангкоп и форма для запекания

Чтобы приготовить лосось в духовке, рецепты самых разных иванских во всех, нака-аут на рин, напака-макатас, на хинди содержат языки в приготовленной форме. Капа nakumpleto мо на анг прозесо на это, это не может быть использовано в форме в один слой, а не пирасо изда. Dapat nilang maging bukas-palad na pagdidilig na may balanoy and isang bahagi ng gadgad keso. Этот слой используется для того, чтобы выложить лук. Sa tuktok нг это ilagay ang mga hiwa ng patatas и magdagdag ng kaunti pa keso. Это может быть сделано, чтобы получить каматис, посыпанный с натуральным сыром. Ang huling chord — сетка майонеза. Kung nais mo, maaari mong pagdidilig nito ang lahat kahit balanoy.

духовка имеет максимальную температуру 200 градусов, в течение 40-50 минут в течение 40-50 минут. С сандаловым макияжем, который может быть красивым и коричневым, улам имеет красивый и красивый вид.

Он очень быстро и быстро готовит лосося в духовке, рецепт, который был приготовлен заранее.